Hvert år omkring midten af efteråret, hvor bladende falder af træerne, bliver brune og de koldere tider begynder at træde frem, kommer historier om mystiske skabninger frem. En tid hvor frygt knapt kan skelnes fra glæde og glæde fra oprør. 🌓

Ja, det er allerede den tid på året igen, tid til Halloween! 👻

Om du er fan af Halloween eller ej, så bliver dette fejret med høj glæde i den vestlige kultur, med skræmmende og sjove kostumer og i nogle tilfælde, også ved at dele slik ud til de flotte udklædte!

Denne artikel kan også læses på

Engelsk 🇬🇧

Halloween produkter der kan sælges online

Produkter der bliver solgt på denne tid af året gennem en online shop, bør opfylde særlige kriterier, for at hjælpe deres købere klikke på “køb” knappen, få deres varer leveret til døren!

  • Hurtig levering, for dem der har været lidt sent ude, eller de kunder der gerne vil have dem i sidste øjeblik! Der vil være større chance for at de kan nyde Halloween med deres yndlings kostume! 👹
  • Præsenter og udnyt Halloween vibes. Alt du beslutter dig for at sælge i denne tid bør være lidt ekstremt og virkelig fejre den vibe, som Halloween bringer!
  • Bør være nem at bære rundt. Kostumer i denne tid er ofte små og lette, så de er nemmere at bære rundt på i længere tid.

Top 3 produkter at sælge over Halloween:

  • Edderkoppe spind dekorationer 🕸

Ikke umiddelbart noget som man tænker kunne gå hen og blive en bestseller på internettet, men edderkoppespind er den perfekte dekoration til Halloween! Der ser super godt ud, både inde og udenfor huset, og hvis der er noget der kan gøre folk bange, er det tanken om de små kryb i nærheden. 🕷

  • Ansigtsmaling 👹

Nødvendigt? Helt klart!

Brug mange forskelige farver til at sætte prikken over i’et på din udklædning! Spiderman, en sød kat eller måske en jaguar! Uanset hvad dit go-to kostume er, så kan ansigtsmaling virkelig tage din udklædning til næste niveau. Gør det selv, eller få en ekspert til at gøre det for dig, det vigtigste er bare, at du slipper din kreative side løs! 👽

  • Græskar med lys i alle regnbuens farver 🎃 “Jack-o lanterner”

Noget af det absolut bedste dekoration vi kender til, og er i virkeligheden mere fortryllende en uhyggelig, selvom ansigterne der er skåret i græskarerne ikke altid ser lige glade ud, så elsker vi dem stadig!

Disse græskar, som kan fåes i alle regnbuens farver med indbygget LED lys, hvilket ofte blot kræver AAA batterier, kan virkelig vække liv i din Halloween oppyntning. Det kan godt blive en svær beslutning, hvilken farve man skal vælge, så hvorfor ikke bare vælge dem alle? 🌈

Hvordan sælger jeg varer online til Halloween?

Den klar bedste måde at gøre dette på er ved at benytte WhatsApp, og uanset om dine produkter går ind under de ovennævnte kategorier eller ej, så er den eneste måde at gøre det på, ved at oprette et WhatsApp link!

~ Gå til Chatwith.io, som tilbyder en gratis adgang til dit helt eget WhatsApp link!

Sådan laver du dit WhatsApp link

Når du har fundet vej til Chatwith.io, skal du blot udfylde nogle få og meget simple felter, for at få lavet dit personlige WhatsApp link!

Indsæt dit telefonnummer, med din landekode f.eks. +45 🇩🇰

Indsæt dit navn, navnet på din hjemmeside eller virksomhed 👨

Tilføj en velkomstbesked til dine brugere, og opsæt gerne denne, så den er tilpasset det du sælger, eller temaet på din hjemmeside 👋

For flere eksempler på velkomstbeskeder eller lignende, så klik her og læs mere! 👈

Hvis du arbejder med agents og gerne vil koordinere distributionen af dine halloween produkter eller gerne vil integrere din hjemmeside med diverse WhatsApp features, så husk på, at Tochat.be har alt hvad du skal bruge for at tage din hjemmeside til næste niveau og dominere salget denne halloween!

Hvis i sidder inde med kommentarer eller spørgsmål, så vil jeg meget gerne besvare dem!

Vi håber i alle får en skræmmende god Halloween 🎃 👻

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!