Du kan tilføje dit WhatsApp link til din Google My Business. Du skal blot lave dit WhatsApp link og putte det ind i din profil.

Hvad er Google My Business?

Google MY Business, også forkortet GMB, er er meget brugbart værktøj der kan hjælpe dig med at håndtere og optimere din forretnings profil på Google. Nu tænker du sikkert hvad en Google forretningsprofil er. 🤔

Det er Googles liste som fremkommer i en Google søgnings resultater såvel som i Google Maps. Google My Business er også et fantastisk gratis værktøj til at komme i kontant med dine kunder.

Denne gratis profil, som du kan oprette med Google vil hjælpe dig med at øge din tilstedeværelse i Google Maps og Google søgninger. 👀

For at komme i kontakt med kunder, kan du svare på vurderinger, besvære spørgsmål eller skrive direkte beskeder. Du kan gøre alt dette direkte fra dit Google My Business dashboard. Dette dashboard tilbyder også vigtig information om dine kunder og lokale søgeresultater.

Udover dette, for at kunne optimere din virksomheds profil og få din virksomhed til at stå mere ud på Google, kan du benytte dig af nøgleord. På denne måde, kan Googles algoritmer positionere din profil højere i søgemaskinen! 📈

Vi snakker om lige præcis dette: 👇

Søgeresultater

Google Maps

For at gøre din Google My Business profil mere tilgængelig for dine kunder, kan du tilføje et link til din WhatsApp

💡 Du kan også læse denne artikel på:

Engelsk 🇬🇧

Tyrkisk 🇹🇷

Chatwith.io 🚀

Dette link vil hjælpe dig med at komme i kontakt med dine kunder ved at bruge den bedste kanal til at kommunikere og interagere med andre, nemlig WhatsApp 📲

Sådan tilføjer du dit WhatsApp link til din Google My Business profil

Her kan du tilføje dit WhatsApp link til din Google My Business profil 👇

Hvordan vil et WhatsApp link være en fordel for min virksomhed?

WhatsApp links er et gratis værktøj, som kan diregere dine brugere direkte ind til en WhatsApp samtale med dig, blot med et enkelt klik. Dette er super praktisk , og den enkelte bruger behøver ikke engang at søge efter dit nummer og tilføje det til sine kontakter, vedkommende kan blot klikke på dit link og med det samme chatte med dig! 👍

Dette er en hurtig måde for dine brugere at kunne henvende sig med sine spørgsmål eller opklare bekymringer. Dette er også den glimrende måde at øge sin kundetilfredshed på ved at tilbyde support af den højeste kvalitet!

For at gøre denne service endnu bedre, og samtidig spare tid og kræfter, kan du lave nogle forudbestemte svar for ofte stillede spørgsmål, hvis du har en WhatsApp business konto, ved at bruge vores link kan du bestemme og autogenerere velkomstbeskeder til dine brugere! 👋

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!