Hvis du er leder af et team, så er du sikkert allerede klar over, at en af de vigtigste punkter i at lede dit team er, at i allesammen er klar over, hvad der foregår, hvad målet er, om der bliver gjort fremgang og alt der kan linkes sammen med teamet og firmaets udvikling, og det sunde arbejdsmiljø.

Dette betyder også, at du selvfølgelig har brug for en måde du kan håndtere dit team på, så du hele tide kan se, hvordan det går for den enkelte medarbejder, og for teamet som helhed. Det er her Tochat.be viser sig for at være dit teams bedste ven! 🙏

Udover det faktum, at du med en premium konto hos Tochat.be kan tilføje utallige agents og widgets, så kan du også invitere dit team til at blive en del af din profil, så i allesammen kan arbejde fra dem samme konto. På den måde giver du dine kollegaer adgang til at kunne styre forskellige agents, se hvor mange leads de generer, hvor de stammer fra og samtidig også se alle deres statistikker og potentielle salg. 📈

Denne artikel kan også læses på engelsk 🇬🇧

Hvordan tilføjer jeg mit team til min profil?

At tilføje dit team til din profil så i alle kan komme godt igang med at arbejde mere som et hold, er ikke nødvendigvis særlig kompliceret, hvis man blot ved, hvordan det lige skal gøres. Der er blot et par enkelte trin du skal igennem for at tilføje en kollega til din profil, og vi vil her vise dig, hvordan det skal gøres!

Trin 1 – Gå til Tochat.be

Det første du skal gøre i denne process er, at gå til hjemmesiden Tochat.be, hvor du kan oprette din profil eller logge ind, hvis du allerede har en profil. 👋

I højre hjørne på startsiden vil du finde funktionen “login” eller “create account”, og så skal du jo selvfølgelig blot vælge login, hvis du allerede har en profil, eller create account, hvis du endnu ikke har haft muligheden for at få dig oprettet.

Tochat.be 🌐

Trin 2 – Inviter dit team

Det næste du skal gøre er, at invitere dit team til din profil. Måden du gør dette på, er egentlig meget simpel, og når du er logget ind på tochat.be er der oven i købet et link du kan benytte dig af, som sender dig direkte til denne funktion! 👌

Inviter dit team! 📧

Når du trykker på dette link, som ses på billedet ovenfor, vil siden automatisk guide dig videre til den rigtige landingsside, hvor det eneste du skal gøre er, at trykke på “add agents” og så er du ellers klar til at tilføje dit team til din profil!

Add agent! 👔

Trin 3 – tilføj medlemmerne af dit team

Nu er du klar til at tilføje dit team til din konto, hvilket kan gøres meget nemt, da det ikke kræver en større og længere process. Du skal blot have et par informationer omkring dit team på plads først

  • Deres E-mail 📥
  • En adgangskode de skal bruge for at logge ind 🔐
  • Aktiver “Enable” ✅

Når “Enable er aktiveret betyder det blot, at den er aktiv, så dette er selvfølgelig vigtigt hvis dine kollegaer skal kunne udføre deres arbejde!

Tilføj dit team! ✊

Når du har udfyldt disse informationer, så kan du trykke på “submit, for at tilføje din kollega til din konto!

Trin 4 – sæt din kollega op til en agent

Din medarbejder er nu tilføjet til din konto, men du er ikke helt færdig endnu. Hvis du vil have din medarbejde til at kunne generere leads, komme i kontakt med kunder og lave ændringer på egen hånd, og arbejde selvstændigt, så skal du have sat dem op til en Widget og en agent!

Hvis du ikke gør dette, vil du ikke udnytte det fulde potentiale af denne funktion, og dine kollegaer vil være meget begrænset til at kunne hjælpe dig og dit team. 👎

Så når du skal tage denne beslutning er der to ting du bør overveje, inden du tilføjer dine ansatte til forskellige widgets og agents:

  • Hvilken Widget skal din ansatte linkes til ❓
  • Hvilken agent skal de have ansvaret for ❓
Link kollegaer til agents! 🔗

Når du har gjort dette, kan dine kollegaer begynde at hjælpe dine kunder, komme i kontakt med dem, generere leads og starte kampagner og mere på egen hånd, mens du har det fulde overblik! 👍

Når du har valgt den rette agent og Widget, er du altså klar til at komme igang! 🚀

Overblikket! 👀

Trin 5 – Del adagangen til profilen med dine kolleager

Du er mere eller mindre færdig nu, det eneste du mangler er bare lige, at dele den e-mail og adgangskode, som du valgte til dine kolleger, så de kan få adgangen til profilen!

Det ville også være en god ide at gennemgå formålet med den plan i har lagt, så alle er sikre på at der bliver arbejdet i samme retning, men det er mere en intern ting, for jer i jeres team at arbejde du fra 💡

Håndter, rediger og service

Nu er du ikke længere alene om at varetage kundeservice, kampagner og leads for din virksomhed, men du kan nu få hjælp af dit team, mens du kan holde det fulde overblik over processen!

Se statistikker! 📊

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!