Dagene bliver kortere, det begynder at blive koldere, hvilket også betyder at vi nærmer os nogle af årets største helligdage og som om det ikke var nok, så ligger nogle af årets største events selvfølgelig også lige rundt om hjørnet.

Måske har du allerede gættet det , men helligdage og begivenheder såsom, Halloween, Black Friday, Thanksgiving og selvfølgelig også julen er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at det er ved at være på tide at gøre din webshop klar til at sprede den gode energi og glæde i de kommende tider! 👏

Hvordan gør du din forretning klar til helligdagene?

Normalt betyder helligdage og begivenheder som disse også en masse trafik på diverse webshops og websites, marketing kampagner og hvis der er noget kunderne elsker, så er det når de kan spare penge! 💰

På denne tid af året er det utroligt vigtigt ikke at overse vigtigheden i at forberede din forretning på det der kommer i disse dage. Hvis du ikke gør din website klar til de kommende events, så kan du være helt sikker på at dine konkurrenter gør det og dine kunder vil finde alternativer hos dem, istedet for at handle hos dig.

Så hvordan gør du din forretning og hjemmeside klar til den bedste tid på året for forbrugerne? her giver vi dig nogle gode råd til overvejelser du bør gøre dig, inden disse dage melder deres ankomst.

Vær sikker på din hjemmeside kan håndtere trafikken

Hvert år på Black Friday oplever kunder at hjemmesider går ned, eller ikke fungerer optimalt, simpelthen fordi siden ikke kan håndtere alt den trafik der kommer igennem, så kunderne ender med at lede efter alternativer. ⚠️

Så inden det er for sent, vær sikker på at din hjemmeside kan håndtere det forventede antal af besøgende, så du ikke ender med at skuffe dine kunder og måske ende ud med trælse anmeldelser.

Essentielt vil jo mere trafik din hjemmeside kan håndtere jo bedre, men du kan jo selvfølgelig ikke bruge alt din tid og dine ressourcer på dette ene problem, så det ville selvfølgelig være smart at få nogle estimater på, hvor mange besøgende du forventer, og arbejde ud fra det, måske sammenligne med forrige år.

Du bør også gøre dig overvejelser omkring, hvor mange ressourcer du forventer at bruge på marketing og kampagner, for hvis din hjemmeside ikke kan levere, hvad din markedsføring har lovet, vil dine kunder for alvor blive skuffet. 👎

Sælg med WhatsApp

WhatsApp Widget!

At sælge med WhatsApp er helt klart en af de mest undervurderede metoder at håndtere sine kunder på. At have en WhatsApp Widget gør det muligt for dine kunder at kommunikere hurtigere, bedre og mere praktisk, så de kan få den service de fortjene, på den mest fordelagtige måde.

Der er en masse fordele ved at bruge en WhatsApp Widget på din hjemmeside, såsom:

  • WhatsApp er den mest populære besked app på verdensplan 🌏
  • WhatsApp er hurtig, praktisk og altid i nærheden 📲
  • En WhatsApp Widget virker glimrende på enhver hjemmeside 🙌
  • Dine kunder vil altid have et sted at gå hen, hvis de har spørgsmål, og du kan altid være til rådighed for dem ✊

Du kan oprette din helt egen WhatsApp Widget og meget mere hos Tochat.be 👈

Ikke nok med at du kan oprette din egen WhatsApp Widget hos Tochat.be, men du kan også gøre en masse andre fede ting via WhatsApp, som kan gøre dig forberedt til alt hvad årstiden har at byde på!

Du kan finde mere inspiration omkring alt dette her 👇

Alle vores guides og tutorials

Jul, Thanksgiving, Halloween og Black Friday

Som allerede nævnt, så er alle disse helligdage og begivenheder rigtig vigtige for webshops, uanset, hvor du er eller hvad du sælger. Nogle af dem er måske mere relevante for din virksomhed end andre, f.eks. hvis du bor i Danmark, så er det ikke sikkert Thanksgiving er så relevant for dig.

Men hvis du ikke allerede sælger produkter, som er tilpasset, eller kan tilpasses til nogle af disse begivenheder, så kommer der her nogle eksempler på produkter du kan sælge via WhatsApp, for at få en bid af stemningen i år. 🎉

Halloween 🎃

Dette er den første af de fire, så måske også den du bør overveje først, hvis denne begivenhed er relevant for din virksomhed.

Vi har faktisk en hel artikel omkring lige netop Halloween og de muligheder der ligger i forbindelse med denne begivenhed 👇

3 Gode Halloween produkter at sælge via WhatsApp i 2021

Black Friday ⚫️

Når alle lysene slukker den første fredag efter Thanksgiving, så kommer alle de vilde tilbud frem i mørket!

Black Friday handler mere om tilbud på de produkter eller services du allerede har, end at skabe nye produkter. Så hvis du sidder inde med produkter, som du har lyst til at sætte på tilbud, så er Black Friday en glimrende mulighed for at køre en fed kampagne med gode priser for dine kunder!

Din WhatsApp Widget kan også ændres til at passe til begivenheder som denne, hvis du vil pynte din hjemmeside lidt ekstra

Sådan ændrer du designet på din WhatsApp Widget 👇

Design your Widget!

Thanksgiving 🦃

Thanksgiving er en td fyld med glæde, taknemmelighed og godt selskab.

Selvom Thanksgiving egentlig mest er en højtidelighed der hører USA til, så har kulturen og værdierne omkring Thanksgiving spredt sig ud over de Amerikanske grænser og fundet sin vej til Europa, hvor flere vil være med til at fejre det!

Derfor er dekorationer i forbindelse med denne helligdag en god ide til nye produkter at sælge på denne tid af året.

Dette kunne være hvad som helst fra kostumer, hus dekorationer og sjove hatte, til dekorationer omkring spisebordet såsom servietter, tallerkener eller bestik. 💟

Jul 🎅🏻

Dette er en højtid, som rigtig rigtig mange ser frem til, og hvor der er rigeligt af muligheder for at sælge en masse seje ting via WhatsApp.

F.eks. kan du sælge ting som

  • Dekorationer til juletræet 🎄
  • Gavepapir til julegaverne 🎁
  • Jule sweatere 👚
  • Jule lys 🕯
  • Jule slik 🍬

Vi kunne blive ved for evigt, for der er så mange seje ting man kan sælge i denne højtid.

Mulighederne er uendelige, så tag del i det sjove og start med at håndtere kunder og sælge via WhatsApp idag!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!