En del mennesker har allerede begyndt at bruge deres egne WhatsApp Widgets og kickstartet deres vej til at forbedre deres kundehåndtering. Det ser ud til at der er en del fremragende WhatsApp Widgets derude, med en masse flotte designs, hvilket er fremragende at se!

Men hvorfor er det at folk er så glade for deres WhatsApp Widgets, og måske endnu mere vigtigt, hvordan har folk fået succes med deres WhatsApp Widgets? Det vil vi tage et nærmere kig på her!

Har du endnu ikke fået lavet din WhatsApp Widget, så find mere information om det hos Tochat.be, eller i vores guides nedenfor. 👇

Denne artikel kan også læses på engelsk 🇬🇧

WhatsApp Widget setup

Frihed til at designe

Ligesom at alle virksomheder og hjemmesider er forskellige, så bør det også være muligt at differentiere sin WhatsApp Widget fra andres. Derfor har du alt den frihed du har brug for, når du skal designe don WhatsApp Widget, så du selv kan bestemme, hvordan den skal se ud.

På den måde kan du gøre din WhatsApp Widget mere personlig, og få den til at fremstå mere passende til lige netop din virksomhed, så den passer bedre ind på in hjemmeside!

Der er mange ting du kan ændre på, for at differentiere eller personliggøre din WhatsApp Widget, såsom:

 • Ændre på farven 🌈
 • Ændre på placeringen på din hjemmeside 🖥
 • Ændre på animationen når man kommer ind på din hjemmeside 👋
 • Ændre på ikonet 📞
 • Tilføj et banner 🌄
 • Ændre på teksten og Widget beskeden ✏️
 • Og meget mere 🔥

Alt dette og mere til gør det muligt for dig, at lave lige præcis den WhatsApp Widget, som du gerne vil have!

Design muligheder

Utallige agents

En af de vigtigste elementer af din WhatsApp Widget er, at det kan sætte dine kunder i kontakt med dig, via din Widget, hvis de har brug for din hjælp eller støtte. Det er netop derfor at agents er så vigtige for din Widget og hvis din virksomheds struktur er en smule mere kompleks eller hvis du ikke har tid til at besvare alle spørgsmålene selv, så fortvivl ikke, for det behøver du heller ikke.

Med muligheden for at tilføje utallige agents til din Widget, kan du nemlig tilføje forskellige agents til forskellige spørgsmål eller emner. Du kan f.eks. have:

 • En service agent
 • En salgs agent
 • En teknisk support agent
 • Osv…

Så hvis du har nogle kollegaer, som har mere forstand på et område af din virksomhed end du har, så kan du blot sætte dem op med en agent, og dine kunder vil på den måde hurtigere kunne for svar på deres spørgsmål, ved at komme direkte i kontakt med den person, som bedst kan hjælpe dem.

På denne måde sikrer du også at dine kunder får den bedst mulige service. 👍

Tilføj agents til din Widget

Inkluder dit team

Takket være de agents du kan tilføje til din Widget, så har du også muligheden for at inkludere til team under din Premium konto hos Tochat.be, så de kan begynde at hjælpe din kunder, skaffe leads og gøre arbejdet dem selv! ✊

Sådan gør du!

Tilføj team medlemmer til din konto

Troværdighed

At færdiggøre og fuldende nogle af de mindre faktorer når du laver din WhatsApp Widget kan gøre meget mere for din virksomhed, end du måske lige går og tror. Det kan nemlig hjælpe dig med at øge et af de absolut vigtigste punkter af en online virksomhed, nemlig troværdigheden.

Jo mere du er tilgængelig og jo mere fremstående du er på din hjemmeside, jo mere pålidelig vil du også fremstå for dine brugere, hvilket er utroligt vigtigt når man har med salg at gøre, hvor man ikke kan se personen man køber produktet eller servicen af. 🤔

Kunderne er i deres fulde ret til at være skeptiske når de skal gennemføre et køb, hvor de ikke kan se eller høre sælgeren, men med en WhatsApp Widget, giver du dine kunder en direkte kontakt mulighed til dig, og du kan oven i købet tilføje billeder til dine agents, så de kan se hvem de er i kontakt med.

Dette er muligvis en af de store fordele ved en WhatsApp Widget, som folk ikke altid lige er klar over, hvor vigtig den egentlig er. 👌

Du kan altid være der for dine kunder

Som allerede nævnt, så er en WhatsApp Widget en måde for dine kunder til at komme i kontakt med dig, men hvilken som helst Widget kan gøre dette, så hvad er så specielt ved en WhatsApp Widget?

En WhatsApp Widget er speciel fordi:

 • Alle rundt omkring i verden har WhatsApp
 • Alle bruger deres telefoner og har dem altid i nærheden
 • WhatsApp er super nem at bruge
 • Whats er end-to-end krypteret

Med andre ord, med WhatsApp er du altid i stand til at være der for dine kunder, selv når du ikke er på kontoret, eller har din computer i nærheden. Og på samme måde kan du kunder også altid finde en måde at kontakte dig på, hvis de blot bruger WhatsApp, som er den mest populære besked app i verden!

Udover dette, så er WhatsApp også 100% privat, så ingen ud over dig og dine kunder, kan se eller følge med i jeres samtaler! 🔐

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!