Tillid er muligvis en af de vigtigste ting at huske på når man har med kommunikation at gøre, specielt når det kommer til samtaler med kunder, for uden tillad fra dine kunder, så bliver det rigtig besværligt at sælge noget til dem, eller beholde dem som kunder.

Tillid er et bredt begreb, men en af de vigtigste ting at huske på er, at tillid ikke er noget du bare lige får, det er noget du skal gøre dig fortjent til. ✊

Det er også derfor vi har besluttet os for at tage et nærmere kig på tillid i kommunikationsprocessen for at lære mere omkring, hvordan du kan skabe større tillid blandt dine kunder, og hvordan WhatsApp kan hjælpe dig med at gøre dette.

Hvad er tillid

Tillid er en af de der begreb, som alle udemærket godt ved hvad er, men det kan alligevel være lidt vanskeligt at beskrive når noget spørger hvad det egentlig helt præcist er.

Tillid kan best beskrives som troen i pålideligheden mellem to eller flere personer, i hvad de siger eller gør.

Nogle mennesker er nemmere at opbygge tillid til end andre, og folk du kender eller har kendt i længere tid er ofte nemmere at opbygge tillid til, mens folk du ikke kender eller ikke har kendt ret længere ofte er sværere at opbygge tillid til.

Yderligere, så er folk du fysisk kan se eller er i nærheden af ofte de sværeste at opbygge tillid til, hvilket kun tilføjer til vigtigheden i at sætte fokus på at opbygge tilliden i disse typer af samtaler. Men hvordan gør man lige det? 🤔

Tillid i kommunikationen

Som nævnt, så kræver det en del mere, hvis du vil opbygge tillid fra folk som ikke står over for dig, som du ikke har direkte kontakt med, eller slet ikke kan se.

Dette betyder altså, at du bør vælge din kommunikationsform og eventuelle apps med omhu, være sikker i dit budskab og hvordan dette bliver modtaget af dine kunder, og om du måske kan ændre noget, for at øge din pålidelighed.

Alt dette fører os til spørgsmålet, om WhatsApp kan hjælpe dig med at hæve niveauet af pålidelighed i dine samtaler, og hvad WhatsApp har at byde på, som kan hjælpe med dette.

Men først of fremmest så lad os tage et kig på, hvad der egentlig øger din pålidelighed blandt dine kunder:

 • Tilgængelighed ✅
 • hvorvidt du svarer, hvor hurtigt og med hvilken kvalitet ✅
 • Være så synlig som muligt ✅
 • Profesionalisme ✅
 • Service niveauet ✅
 • Ærlighed og klarhed ✅

Nu hvor vi er blevet lidt klogere på hvad der kan hjælpe dig med at opbygge tillid, så lad os tage et kig på, hvordan WhatsApp kan hjælpe dig med dette. 📈

Sådan kan WhatsApp øge din pålidelighed i samtaler

WhatsApp er blevet den klar mest populære og hyppigst brugte besked og samtale app på verdensplan, så det er altså ikke en kæmpe overraskelse at flere og flere er begyndt at bruge appen til deres samtaler og forretning. Men er det også en god løsning når det kommer til at opbygge tillid?

Først og fremmest, så kan du med WhatsApp altid være der for dine kunder, uanset om du er på kontoret eller på farten, så længe du altså har din telefon i nærheden, hvilket de fleste af os har. WhatsApp er hurtig, effektiv og altid i nærheden, så du kan hjælpe dine kunder så hurtigt og effektivt som muligt. 📲

Hvis du vil gøre din WhatsApp mere tilgængelig og med nemmere adgang til en samtale med dig, så er der også muligheden for at lave et personligt WhatsApp link, som giver dine brugere direkte adgang til din WhatsApp via et link, som er sat op med dit WhatsApp nummer. På den måde bliver det endnu nemmere at starte en samtale med dig! 👏

Få mere information om dette her! 👈

Lav et personligt WhatsApp link!

Kan en WhatsApp Widget øge din pålidelighed?

Hvis vi tager et kig på nogle af de førnævnte faktorer for en øget pålidelighed, og tillid, så kan vi hurtigt nævne et værktøj til din hjemmeside, som kan opfylde alle disse krav, hvilket er en WhatsApp Widget.

Har din hjemmeside ikke en Widget endnu, eller mangler du en WhatsApp Widget, så kan du oprette, designe og håndtere din helt egen WhatsApp widget hos Tochat.be! 🎁

Opret din WhatsApp widget!

Med en WhatsApp widget på din hjemmeside kan du opnå en masse fede fordele der kan hjælpe dig med at opretholde eller øge din pålidelighed, såsom:

 • Give dine brugere en nem og hurtig kontaktform ✅
 • Dine brugere har altid et sted at få deres problemer eller spørgsmål besvaret ✅
 • Du kan tilføje billeder til din widget og agents så du er synlig for dine brugere ✅
 • Det er hurtig og effektivt ✅
 • Du kan altid tilbyde den bedst mulige service ✅

Dette er blot nogle af de fordele du kan opnå med en WhatsApp widget.

Læst kvitteringer

En anden ting som man også får med WhatsApp er de små tjek, som viser om dine beskeder er nået frem, læste eller ikke læste af modtageren. Dette giver dine kunder muligheden for at følge med i samtalen, og ikke spilde unødvendig tid, hvis deres besked af en eller anden grund ikke er nået frem, eller ikke bliver set.

Dette er en service man ikke får, hvis man benytter langt de fleste email services eller andre former for beskeder, men der er dog en mulighed til dig der gerne vil benytte emails, og gerne vil have integreret læste kvitteringer, og bringe dine kunder tættere på dig og på samtalen.

Mailtrack integration

Hvis du gerne vil have implementeret disse såkaldte læste kvitteringer, eller tjeks, kært barn har mange navne, til til Gmail, så skal du blot have en installeret Mailtrack til din Gmail, og så vil du kunne se om dine beskeder når frem, eller om de bliver læst af modtageren.

På den måde kan du finde ud af om dine mails overhovedet bliver læst eller om de blot havner i spam filteret og slet ikke bliver set.

Du kan også se om de bliver læst, men ikke besvaret, og på den måde ændre på din tilgang for at få højere responsrate på dine mails.

Det giver også en god indikation for om det er nødvendigt med follow-up mails. Hvis din første mail ikke bliver læst, så bør du ikke bruge tid eller resourcer på at sende flere mails, men derimod ændre din tilgang eller strategi

Slå læste kvitteringer til på WhatsApp

Disse tjeks og dobbelt tjeks er normalt slået til som en standard indstilling i WhatsApp, men skulle de af en eller anden grund være slået fra, så aktiverer du dem på følgende måde:

 • Gå ind i din WhatsApp App 📱
 • Gå ind i indstillinger ⚙
 • Gå til account 🔑
 • Gå til privat indstillinger

Her finder du den knap der kan aktivere disse kvitteringer og du skal blot aktivere den ved at trykke på den. 👍

Aktiver læste tjeks/kvitteringer!

Så, for at opsumere, hvad WhatsApp gør for at øge din pålidelighed er:

 • Ved at gøre samtaler mere personlige
 • Gøre dig mere synlig i kommunikationen
 • Bringe sælger og køber tættere sammen
 • Give dig muligheden for en konstant og perfekt service
 • Optimere responstiden

Alt dette og meget mere med WhatsApp! 😍

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!