Ville det ikke være smart, hvis dine kunder ikke behøvede at gå ind på en bestemt side, hver gang de skal gennemføre en betaling? Med WhatsApp Stripe kan du oprette betalingslinks til alle dine ydelser/produkter, og lade dine kunder gennemføre betalinger, uanset om de befinder sig på Instagram, Facebook eller lignende! 💸

Vil du have flere kunder, optimere din kundehåndtering og skabe den absolut største kundetilfredshed? Så har du brug for en premium konto hos Tochat.be!

Med en premium konto på Tochat.be kan du oprette lige så mange betalingslinks du skal bruge og meget mere, for blot 149kr om året!

Opret din premium konto med vores betalingslink her

👉 Premium konto 👈

Hvad er et betalingslink?

Et betalingslink din mulighed for at oprette et link, som dirigerer dine kunder direkte hen til betalingssiden, til det produkt eller den ydelse, som de efterspørger. Det sparer dine kunder en del besvær, tid og det er en fantastisk service for dem!

Betalingslinket kan sendes direkte til dine kunder over WhatsApp, Facebook, Instagram eller hvor de end befinder sig! Hvis dine kunder er på Instagram, hvorfor så ikke sælge til dem på Instagram?🤔

Kort sagt, så er et betalingslink et direkte link til betalingsformen for en ydelse eller et produkt, som du nemt kan sende til dine kunder, eller gøre tilgængeligt på dine sociale medier!

En komfortabel, nem og sikker betalingsform! 👌

Hvordan opretter jeg et betalingslink?

Det første du skal gøre er, at gå til vores hjemmeside Tochat.be og logge ind. Har du ikke en bruger på siden, skal du lige starte med at oprette et log in.

Når du er logget ind på din konto hos Tochat.be, skal vi ind på den feature der hedder “Connect Stripe”, for at oprette vores betalingslink

Som det første vil siden bede dig om at indtaste dit telefonnummer og din E-mail adresse. Husk at brug den rigtige landekode, så hvis du er fra Danmark, skal der altså gerne stå DK +45 efterfulgt af dit nummer.

Du vil nu få tilsendt en kode, så siden er sikker på, at det er dit rigtige telefonnummer der er indtastet. Her skal du blot skrive den kode du får tilsendt.

Næste trin er, at give nogle oplysninger omkring dig selv, her er det blot dit navn, fødselsdato og adresse.

Som det næste skal du blot indtaste din branche, og navet på din hjemmeside.

Til sidst skal du indtaste oplysningerne til den konto, som du ønsker at få indbetalt pengene til. Det er altså den konto pengene går ind på, når dine kunder har gennemført en betaling. Samtidig kan du også vælge en anden valuta, hvis du ikke ønsker beløbet i kroner.

Efterfølgende vil den bede dig bekræfte dine oplysninger, og så er du ellers flyvende, og kan nu oprette dine betalingslink! 👏

Opret dine betalingslinks og meget mere idag med en premium konto, for kun 149kr OM ÅRET!

👉 Premium konto 👈

Du kan nu gå ind under Stripe, og trykke på knappen “create new”, for at oprette dit nye betalingslink!

Her kan du udfylde alle de informationer, som vel fremstå omkring dit produkt eller din ydelse! Dette gælder bl.a. navnet på produktet, prisen, det navn der kommer til at stå i linket, og en kort beskrivelse. Når du har udfyldt felterne, skal du blot trykke på “save” knappen, og du kan nu kopiere dit link!

Her giver vi et eksempel på, hvordan man kan udfylde disse felter 👇

Prisen her er 20 euro, da denne konto er oprettet til at modtage euro. Derudover kan du aktivere krav om navn, telefonnummer, E-mail og mere, hvilket ikke er nødvendigt. Når du har udfyldt felterne og trykket på “save” knappen, er du klar til at dele dit betalingslink med dine kunder! 👐

Dit betalingslink ligger nu under “Stripe”, og du kan herfra kopiere dit link og dele det med dine kunder! Du kan også til enhver tid redigere i dit link, hvis du vil have en anden en anden beskrivelse eller tilføje et krav om f.eks. telefonnummer, for en mere sikker betaling! 🔐

Hvis du trykker på dit link, vil du komme ind på den side, hvor dine kunder kan genneføre betalingen. Der er også en QR kode, som dine kunder kan benytte, hvis de synes det er nemmere!

Det er altså denne side betalingsside, som du giver dine kunder adgang til med dit betalingslink og de kan nemt og sikkert foretage betalingen herfra! 💵

Kopier og del dit betalingslink link

Hele pointen med et betalingslink er, at dine kunder ikke behøver at gå ind på en hjemmeside, lede efter og vælge et produkt eller en ydelse, ligge den i indkøbskurven, for derefter at indtaste disse oplysninger.

Du kan gøre denne process meget mere simpel for dine kunder, ved blot at sende dem linket til det specifikke produkt eller ydelse, og på den måde gøre købsprocessen meget mere enkel, hurtigere og komfortabel for dine kunder!

Betal hvor som helst, og når som helst!

En anden stor fordel ved at have et betalingslink er, at dine kunder ikke behøver at være på din hjemmeside, for at tage en købsbeslutning. Hvis din virksomhed er på Instagram eller Facebook, kan linket blot sendes ud til dine kunder på disse platforme, og de kan fortage købet fra den platform, som de befinder sig på.

Lad os antage, at du er selvstændig som personlig træner, og i øjeblikket kører en kampagne for et træningsforløb på Facebook. Alle henvendelser du får omkring tilmelding omkring dette forløb, kan du blot referere til med dit betalingslink, og de kan på den måde tilmelde sig via dit link! 💪

Det bliver ikke meget nemmere. 👌

Opgrader til en premium konto idag, og få adgang til alt du skal bruge, for at optimere din kundehåndtering, for kun 149kr om året!

👉 Premium konto 👈

WhatsApp er fyldt med muligheder!

Vil du have det meste ud af WhatsApp? Så læs også:

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, så hold ikke igen med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe! 👍

WhatsApp 👉 https://chatwith.io/s/mads-sillesen-1 📱

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!