Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan få sit budskab ud til sin målgruppe, om det så E-mails, opkald, sociale medier eller måske noget helt fjerde. Der er mange forskellige måder at håndtere sine kunder på, specielt når det kommer til måden, man forsøger at tiltrække nye kunder på.

Et WhatsApp link kan hjælpe din virksomhed markant!

Har du nogensinde tænkt på WhatsApp som et værktøj til din kundehåndtering? Hvis ikke, så tillad os at demonstrere, hvordan WhatsApp kan bruges på en måde, som du og din virksomhed kan nyde godt af!

Vil du have flere kunder, og højere kundetilfredshed? Så er vores premium konto lige, hvad du har brug for!

Det er gratis at lave et WhatsApp link, men hvis du vil tage din kundehåndtering til det næste niveau, får du med en premium konto hos Tochat.be, en del flere fantastiske features, til din kundehåndtering. Du kan f.eks. med en premium konto:

 • Oprette spørgeskemaer 📝
 • Oprette meningsmålinger 📊
 • Lave dine egne Widgets 👤
 • Benytte dig af WhatsApp Hubspot 🔥
 • Utallige agents til forskellige lande, afdelinger eller målsætninger 👔
 • Oprette betalingslinks til diverse platforme ✅

Alt dette og meget mere for blot 149kr om året! Læs mere på vores hjemmeside Tochat.be 🌍

Tag din virksomhed til det næste niveau, og opret din Premium konto her:

👉 Premium konto 👈

Lav et personligt link til din WhatsApp🔗

Ved at lave et link direkte til din WhatsApp, giver du dine kunder, eller potentielle nye kunder, muligheden for, at starte en samtale med dig blot ved at trykke på dit link. Simpelt, hurtigt og super nemt!

Det eneste du skal bruge er dit telefonnummer, andet skal du ikke bruge. Det er dog vigtigt at du husker landekoden foran dit telefonnummer, ellers vil dit link ikke virke.

Lav dit personlige WhatsApp link her 👉 Chatwith.io

For mere detaljeret information om, hvordan du laver dit WhatsApp link, så læs også gerne 👇

Lav et link til WhatsApp 🤓

Et perfekt eksempel på effekten af et WhatsApp link

Et WhatsApp link er perfekt til små og mellemstore virksomheder, eller freelancere. For at give et mere konkret eksempel på, hvordan dette kan bruges i en bestemt branche, så lad os vende blikket mod personlige trænere rundt omkring i Danmark.

Dette er en branche, hvor konkurrenceniveauet har været stigende de senere år, og hvor rigtig mange er blevet utroligt dygtige til at markedsføre sig selv, og få opbygget et solidt netværk for dem selv.

Dette er et eksempel på en personlig træner fra Aarhus, som har formået at skabe en super fin platform for sig selv. Dette er resultatet man får fra google, og som i kan se, er der både en adresse, et telefonnummer og diverse links til hans sociale medier, hvilket er rigtig fint!

En anden glimrende mulighed for Daniel vil selvfølgelig være, at få et personligt link til WhatsApp på samme side, som hans telefonnummer og hans adresse. På den måde kan hans kunder eller nye potentielle kunder blot tykke på dette link, og med det samme starte en samtale med ham. Super nemt og effektivt.

Det eneste der lige umiddelbart springer i øjnene er, at der ikke er et link til Daniels hjemmeside, men dette er der dog en god forklaring på, og det er, at hans hjemmeside er under ombygning.

Dette er nemlig resultatet, hvis man besøger Daniels hjemmeside. Så snart hjemmesiden står færdig, kan den selvfølgelig med stor fordel tilføjes til hans SERP.

Sociale medier

Som det også kan ses, er der nem tilgængelighed til Daniels sociale medier, som f.eks. Facebook, LinkedIn, og Instagram, som dog ikke ses på billedet, men også er tilgængeligt på første side.

Facebook

Tager vi et hurtigt kig på Daniels facebookside, så ser den igen rigtig godt ud!👌

Den er overskuelig, der er gode kontakt- og lokationsoplysninger, og en god kort beskrivelse om ham selv og hans motivation. Vi ser også her linket til hans hjemmeside, selvom den ikke er oppe og køre endnu, hvilket også er super fint.

Her ser vi også, at Daniel har et direkte link til hans Facebook messenger, hvilket giver hans interesserede en mulighed for, at komme i hurtig kontakt med ham, hvilket kun er en stor fordel for ham selv, men i høj grad også hans kunder.🔥

Her ville muligheden også være for, at indsætte hans WhatsApp link, for at skabe en bredere vifte af muligheder for hans kunder. WhatsApp ville også give Daniel muligheden for, at generere standardiserede svar på ofte stillede spørgsmål, så han hurtigere kan besvare hans kunders henvendelser.💪

Dette kunne f.eks. være angående hans priser, tilgængelighed eller de forskellige træningsformer.

Få dit link fra din profil og ud på startsiden

Man kan komme rigtig langt ved at have et link til f.eks. Facebook messenger eller WhatsApp på sin profils tidslinje, men hvor den store forskel virkelig bliver gjort, er når dit personlige link ikke kun er at finde i din profils beskrivelse, men også er at se på andres startside.💡

Med et personligt link til din WhatsApp profil, kan du, hver gang du poster noget på facebook, eller andre medier for den sags skyld, med fordel indsætte dit WhatsApp link. På den måde bliver det mere tilgængeligt for dine følgere, og kontaktet bliver gjort meget mere tilgængelig, hvilket både er en fordel for dig og dine følgere.

Alt i alt en fremragende præsentation af Daniels Facebook, han har virkelig gjort et godt stykke arbejde for, at få den til at se præsentabel og overskuelig ud.👏

Opret betalingslinks, meningsmålinger, spørgeskemaer og meget mere med en premiumkonto hos Tochat.be, for blot 149kr OM ÅRET!

Premium konto 🎁

Instagram

Et andet medie, hvor Daniel har gjort det rigtig godt, er Instagram. Igen har han gode muligheder for at kontakte ham, og med sine over 700 opslag og over 3700 følgere er det tydeligt at se, at Daniel er aktiv på Instagram. 📈

Her deler han alt fra inspirerende posts, guides til øvelser, og gode tips og tricks. Her ville igen være en god mulighed for at indsætte sit WhatsApp link, for nemmere kontakt til ham, som supplement til hans E-mail. 📲

Udover hans E-mail, har Daniel også et link til linktree, hvor han har links til en række af hans sociale medier, hans hjemmeside og yderligere inspiration til f.eks. hjemmetræning.

Med et link til WhatsApp ville Daniel også gøre det muligt for hans kunder, at gennemføre et eventuelt køb, på den platform de befinder sig mest på! Dette er premium feature, som åbner muligheden for at sende betalingslinks til sine kunder, uanset hvilken platform de befinder sig på!

Med WhatsApp Stripe behøver kunderne altså ikke ind på en bestemt side for at gennemføre et køb, du kan blot sende linket til dem, uanset hvor de befinder sig.

Daniels Linktree ser således ud, og igen er der kun at sige, at det ser super overskueligt, nemt og medgørligt ud. ✅

Youtube

En af de kanaler, som jeg personligt er rigtig glad for og også selv følger en del med på, er Youtube. Youtube er nemlig en glimrende mulighed, specielt for lige netop denne branche, for at gøre en del forskellige ting, på samme kanal.

Som personlig træner kan du f.eks. bruge youtube til:

 • Podcastafsnit🎙
 • Inspirerende videoer 📹
 • Guides til forskellige øvelser 🏃
 • Klientudtalelser 🗣
 • Promotion 📊
 • Svare på ofte stillede spørgsmål og eventuelt demonstrere❓
 • Give gode tips og tricks 💡

Der er selvfølgelig mange flere muligheder end blot dette, hvilket netop er derfor Youtube er så fremragende en platform. Du kan stimulere flere sanser hos dine følgere og give et bedre indtryk af, hvilken værdi du kan tilbyde dine kunder.

Daniels Youtube ser således ud, og ud fra nogle af overskrifterne på hans videoer kan i sikkert fornemme, at han benytter sin Youtube kanal til mange forskellige ting, hvilket er en rigtig god ide.

Uden at have set alle hans videoer tør jeg godt sige, at Daniel ser ud til at udnytte Youtube’s potentiale rigtig godt!

Dette er et eksempel på en beskrivelse, som Daniel har til en af hans mange videoer, hvilket overordnet ser ser rigtig fin ud. Der er en fin agenda for videoen, en kort beskrivelse og en opfordring til hans følgere om at indvolvere sig i kommentarfeltet, med diverse spørgsmål eller feedback.

Få dit WhatsApp link ud til dine følgere

Her opstår der igen en rigtig god mulighed for, at nå ud til flere kunder med sit budskab og kontaktmuligheder.

Ved at indsætte et personligt WhatsApp link i beskrivelsen til sin video, når du ud til kunderne hvor de er, istedet for at satse på, at de besøger din profil og leder efter din information. Daniel kan altså springe det sidste skridt over, og give sine følgere muligheden for at kontakte ham, uden at de overhovedet behøver besøge hans profil.

Derfor er et personligt WhatsApp link et super godt redskab, til at nå ud til flere kunder, og simplificere hele kontaktprocessen så meget som overhovedet muligt. Et enkelt klik, og alle interesserede i Daniels virksomhed, ydelser og programmer kan starte en samtale med ham.

Tilgængeligheden af dit WhatsApp link kan gøre en stor forskel

Når man skal have et budskab ud til sine følgere, eventuelt med formålet om at komme i kontakt med nogle nye kunder, er det vigtigt at huske på, at jo mindre arbejde, og jo mindre kompliceret man kan gøre det for dem, jo større chance er der for succes.

Så betyder det sådan set ikke så meget om vi snakker om Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube eller hvad det nu måtte være. Ved at tilføje dit personlige WhatsApp link til dit opslag på diverse medier, rammer du en meget bredere målgruppe.

Det kan blot være efter din beskrivelse af opslaget, med en simpel tekst som “Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt mig på WhatsApp “, efterfulgt af dit personlige WhatsApp link.

Det kan også gøres endnu mere simpelt ved blot at skrive “kontakt mig på WhatsApp”, en god ide er dog, at gøre det relevant til opslaget.

Opgrader til en premium konto

For blot 149kr om året får du adgang til en alt du skal bruge, for at optimere din CRM, og yde den absolut bedste service for dine kunder! Læs mere om alle fordelene på Tochat.be og opret din premium konto her! 👇

Premium konto 🎁

Mangler du mere inspiration til, hvordan du får mest muligt? Så læs også:

Sidder du inde med nogle spørgsmål du ikke fik besvaret? Tøv ikke med at skriv til os på, vi vil hellere end gerne hjælpe! 🙏

WhatsApp 👉 https://chatwith.io/s/mads-sillesen-1

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!