Blanketter til WhatsApp

I denne artikel, vil vi give dig flere muligheder for, at håndtere forms for WhatsApp.

Inden vi begynder at forklare, hvordan det er sat op, og hvordan det virker, vil vi gerne dele nogle eksempler, og hvorfor det er en god ide, at tilføje en blanket til dine agents på WhatsApp. Først og fremmest kan du bedre opdele dine kontakter!

Når dine kunder besøger din hjemmeside og gerne vil have mere information eller mangler noget support og hjælp til et eller andet, direkte adgang til din agent kan generere et første kontakt/besked, som måske ikke er helt optimal. Din agent har brug for information omkring dine besøgenes leads, såvel som krav og behov!

WhatsApp blanketter gør det muligt for dig at tilføje to eller tre spørgsmål, inden man går videre til selve samtalen. Dette vil hjælpe dig med, at kun kunder med et legitimt formål og interesse i din service, er dem der har adgang til en agent, og på den anden side, brugere hvis profil passer ind med formålet for din virksomhed, vil modtage den mest præcise kontakt som muligt.

Formålet er, ikke at miste dyrebar tid på besøgende eller kunder, som ikke er relevant for dine produkter eller services. De vil derfor få en mere specifik kontakt og service.

Hvilken type spørgsmål kan du tilføje til din WhatsApp blanket?

Vores redaktør gør det muligt for dig, at udarbejde alle typer spørgsmål. Formaterede felter kan være fri tekst, et “drop down”, markeringsfelter eller dato og tid.

Med disse kombinationer kan du lave blanketter til at håndtere aftaler, salg, support eller for mere information…

Vi har udarbejdet en serie af skabeloner, som gør det muligt at gøre dette, med blot to klik.

Når det så er sagt, så gør vores redaktør det altså muligt for dig frit at lave dine blanketter, til de agents der har behov for dem.

Først og fremmest, så er din blanket tilknyttet til din WhatsApp agent

Sammenfletningen af mennesker til blanketten er en del af det design, som vi har udarbejdet.

Lad os antage at du har en salgs agent og understøtter kunder. Det ideelle ville være, at alle har en smule forskellige blanketter og i tilfælde af en salgs agent, det mest interessante er kontaktinformationerne. At spørge om telefonnummer, E-mail, eller virksomhed, kan være det vigtigste for en agent.

I tilfælde af en support agent, da vi allerede arbejder med klienten, så har vi alt den information vi skal bruge, kun ved telefonnummeret, og skal derfor kun bruge årsagen til deres henvendelse.

Vi kan her lave en drop-down med de mest hyppige muligheder og derfra, kan brugeren vælge den løsning som vedkommende har brug for. På den måde kan din agent starte samtalen, fuldt bevidst omkring årsagen til konsultation af den specifikke kunde.

Så snart dine blanketter er aktiveret, er det obligatorisk for brugeren at udfylde, inden de fortsætter til WhatsApp.

De forskellige felter der bliver efterspurgt kan være obligatoriske eller ej, om ikke andet, kan disse blive integreret som en del af din CRM.

Vi tilbyder direkte opsætning til Hubspot, Zoho og Clientifi.

Hvis du har et stort team, og har brug for kontrol på alle dine kontakter, deres status, respons tid, evaluering af leads eller lignende, så kan du ved at sætte dit CRM system op med dine blanketter, håndtere disse så det er tilfredsstillende for alle dine kontakter.

Sådan fungerer blanketter i WhatsApp

Der er to muligheder for brugerne til at kontakte dig via din hjemmeside, når de bruger WhatsApp. Den første er at brugeren vælger din kontakt agent, klikker på den og hopper til WhatsApp. Dette er en god mulighed i de fleste tilfælde

Men hvad sker der, hvis du modtager mange forespørgsler omkring information eller hjælp?

Den blanket du kan tilføje i din widget kan hjælpe dig med bedre at sortere dine brugere.

Lav din blanket til WhatsApp

Du kan designe blanketten lige som du gerne vil. Du kan tilføje op til fire felter, som vil gøre det muligt for brugeren at profilere dem selv, inden de starter en samtale med dig. Disse fire felter, kan være det format du ønsker eller har brug for.

Det kan være markeringsfelter, tekst, dato og tidspunkt eller drop-down. Med din valgte kombination af felter, kan du lave blanketter til at reservere møder, placere ordrer eller bedre forstå dine kunders behov.

Den tidligere information som er blevet sendt til brugeren, og som du vil modtage i din WhatsApp kan gøre det nemmere for dig at forstå, hvilken slags spørgsmål, som du kan blive mødt med.

Du kan måske indse, at det er en henvendelse omkring hjælp, og måske mere specifikt, hvordan du kan hjælpe. Hvis det er salgsrelateret, kan du måske få et bedre indblik i, hvad kunden er ude efter.

Den blanket som du kan tilføje til din hjemmeside, vil sende dig alt den data, til din support eller salgs agent. Denne data bliver også opbevaret i en database, på denne måde kan du verificere informationen som er blevet sendt til din agent. Denne information kan downloades som en Csv eller Json fil.

Blanketten til din WhatsApp widget er en super relevant tilføjelse for den hjælp eller salgs hjemmeside, som modtager mange henvendelser. Det kan også hjælpe dig med, forbedre din salgsprocess og lukke aftaler eller bedre definere årsagen til diverse henvendelser.

Vil du vide mere om WhatsApp?

Der er rigtig mange gode muligheder for at udvikle både dig selv og din forretning via WhatsApp, så gå ikke glip af dem! Læs og bliv inspireret med andre artikler som:

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os gerne via WhatsApp👉https://chatwith.io/s/mads-sillesen-2 📱

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!