Om oorbellen voor een baby thuis te plaatsen, moet u rekening houden met verschillende belangrijke factoren om de veiligheid en het comfort van de baby te garanderen. Hier is een lijstje met spullen die de verloskundige die bij jou thuis komt mee moet nemen:

Oorbellen: Zorg ervoor dat u oorbellen koopt die speciaal zijn ontworpen voor baby’s, meestal gemaakt van hypoallergene materialen zoals 14 of 18 karaats goud of titanium. Vermijd nikkelen oorbellen, omdat deze allergieën kunnen veroorzaken.

Alcohol en katoen: Je hebt isopropylalcohol en steriel katoen nodig om de oorbellen en het gebied vóór het piercen schoon te maken.

Wegwerphandschoenen: Gebruik wegwerphandschoenen om tijdens het proces de juiste hygiëne te behouden.

Piercingset: Als je geen ervaring hebt met het piercen van oorbellen, overweeg dan om een ​​professional in te huren met de juiste training en uitrusting die nodig is om de procedure veilig uit te voeren.

Oorbelglijmiddel: U kunt een kleine hoeveelheid oorbelglijmiddel gebruiken om het inbrengen van de oorbellen gemakkelijker te maken.

Stappen om oorbellen bij een baby te zetten:

Was uw handen en trek wegwerphandschoenen aan.
Maak de oorbellen schoon met isopropylalcohol en zorg ervoor dat ze steriel zijn.
Maak de oorlel van de baby schoon met alcohol en watten.
Gebruik het oorbelglijmiddel om het inbrengen van de oorbellen makkelijker te maken.
Houd de baby met behulp van een assistent stevig vast om plotselinge bewegingen te voorkomen.
Plaats de oorbellen voorzichtig op de oorlellen van uw baby. Zorg ervoor dat ze gecentreerd zijn en niet te strak.
Nadat u de oorbellen hebt ingebracht, draait u de oorbellen voorzichtig op hun plaats om er zeker van te zijn dat ze comfortabel en veilig zitten.
Maak na het piercen uw oren opnieuw schoon met alcohol.
Informeer ouders over de nazorg, zoals het schoonhouden van de oren en het vermijden van het aanraken van oorbellen met vuile handen.
Als je geen ervaring hebt met het piercen van oorbellen, is het raadzaam een ​​professional te zoeken die een licentie heeft en ervaring heeft met het piercen van oorbellen. Het is ook belangrijk dat de ouders van de baby op de hoogte zijn en akkoord gaan met de procedure. De veiligheid en het welzijn van de baby zijn het allerbelangrijkste.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Door Chatwith