Saint Nicholas – December the 6th

Ja, het is hier. Dit is onze Secret Santa WhatsApp-generator.

https://www.amigowhats.com/en/

Geheime Kerstman op WhatsApp. Directer ✔, cooler ✔, snel ✔. En het is gratis 🤩. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Voer geen tracking uit. De berichten die je verzendt, gaan alleen naar je vrienden 👍. Met slechts drie eenvoudige stappen 1️⃣2️⃣3️⃣ kunt u Secret Santa-berichten voor uw feest genereren.

Probeer het nu.

https://www.amigowhats.com/en/

Het is 100% gratis en we bewaren geen persoonlijke gegevens.

“Geheime kerstman-generator WhatsApp” “Geheime kerstman WhatsApp”. Deze zoekopdrachten zijn populair vanuit Frankrijk, Mexico, België, India, Groot-Brittannië, Mexico en Egypte.


Wat is Secret Santa met WhatsApp?

Secret Santa, in sommige regio’s ook wel Kris Kringle genoemd, is een populaire vakantietraditie waarbij een groep mensen, meestal vrienden, familieleden of collega’s, geschenken uitwisselen. Het bijzondere is dat de schenkers doorgaans op een willekeurige en vaak anonieme manier een ontvanger toegewezen krijgen, en dat het niet de bedoeling is dat ze hun identiteit bekendmaken voordat het geschenk wordt geopend. Dit element van anonimiteit voegt een element van verrassing en plezier toe aan het geven van geschenken.

Zo werkt Secret Santa doorgaans:

Deelnemers: Een groep mensen stemt ermee in om deel te nemen aan de Secret Santa-uitwisseling. Deze groep kan een kleine bijeenkomst zijn van vrienden, familieleden of een grotere groep collega’s.
Namen trekken: De namen van alle deelnemers worden in een hoed geplaatst of er wordt een willekeurige naamgenerator gebruikt om aan elke persoon een ontvanger toe te wijzen. De persoon die de naam tekent, houdt deze geheim en maakt niet bekend wie hij heeft uitgekozen.
Geschenkuitwisseling: Elke deelnemer is verantwoordelijk voor het kopen of creëren van een geschenk voor de persoon die hij heeft getrokken. Er is vaak een budget of bestedingslimiet vastgesteld om ervoor te zorgen dat geschenken ongeveer dezelfde waarde hebben.
Anonimiteit: Wanneer het tijd is om cadeaus uit te wisselen, komen de deelnemers meestal bij elkaar en openen ze om beurten hun cadeaus. De ontvanger weet pas van wie het cadeau is als hij het opent, waardoor er een verrassingselement ontstaat.
Onthullen: Nadat het geschenk is geopend, kan de gever ervoor kiezen zijn identiteit bekend te maken of deze geheim te houden. Sommige groepen houden het mysterie graag gaande door zichzelf niet prijs te geven, terwijl anderen hun identiteit liever delen.
Secret Santa is een leuke en feestelijke manier om de feestdagen te vieren en voegt tegelijkertijd een element van verrassing en intriges toe aan het geven van cadeaus. Het wordt vaak gebruikt in verschillende sociale en zakelijke omgevingen om mensen samen te brengen en een gevoel van kameraadschap te creëren tijdens de feestdagen.

Waar “Geheime Kerstman” “Kris Kringle” wordt genoemd?

De term “Kris Kringle” wordt voornamelijk gebruikt in sommige Engelssprekende landen, vooral in bepaalde regio’s. Het is in wezen een andere naam voor de Secret Santa-cadeau-uitwisseling. Hoewel de praktijk van het anoniem uitwisselen van geschenken tijdens de feestdagen wijdverbreid is, kan de terminologie per regio verschillen. In sommige landen gebruiken ze “Kris Kringle” om naar deze traditie te verwijzen. Hier zijn een paar landen waar “Kris Kringle” wordt gebruikt:

Verenigde Staten: “Kris Kringle” wordt in sommige delen van de Verenigde Staten gebruikt, vooral in de Mid-Atlantische en Noord-Centrale regio’s.
Australië: De term “Kris Kringle” wordt in Australië vaak gebruikt om te verwijzen naar de Secret Santa-traditie.
Nieuw-Zeeland: Net als in Australië is “Kris Kringle” een erkende term voor deze uitwisseling van kerstcadeaus in Nieuw-Zeeland.
Canada: Sommige delen van Canada, vooral in de oostelijke provincies, gebruiken ook de term ‘Kris Kringle’ om de praktijk van het uitwisselen van anonieme geschenken tijdens de feestdagen te beschrijven.
In Ierland heet Kris Kringle ook wel
Het is belangrijk op te merken dat de terminologie zelfs binnen deze landen kan variëren, en dat in veel gevallen de termen ‘Secret Santa’ en ‘Kris Kringle’ door elkaar worden gebruikt. Het concept van het anoniem uitwisselen van geschenken tijdens de feestdagen is wijdverspreid en wordt in veel landen gebruikt, ook al varieert de naam ervan.

Wat is de naam van “Secret Santa” in andere landen van de wereld?

In verschillende Aziatische landen wordt het concept van het anoniem uitwisselen van geschenken tijdens de feestdagen of voor speciale gelegenheden in praktijk gebracht, maar de naam voor deze traditie kan van plaats tot plaats verschillen. Hier zijn een paar alternatieve namen voor ‘Geheime Kerstman’ in sommige Aziatische landen:

Japan: In Japan staat de praktijk van het uitwisselen van anonieme geschenken bekend als “Kurisumasu ni wa kentōshi” (クリスマスには健康食of “Health Food at Christmas”). Deze traditie omvat vaak het geven van praktische en gezonde geschenken.
Zuid-Korea: In Zuid-Korea staat de traditie bekend als ‘Amhoji (암호지) Gift Exchange’. ‘Amhoji’ betekent grofweg ‘geheime uitwisseling’ of ‘geheim geschenk’.
China: In China wordt het vaak ‘摸彩’ (Mōcǎi) genoemd, wat zich vertaalt naar ‘gelukstrekking’ of ‘lottrekking’. Deelnemers loten om te bepalen voor wie ze een cadeau gaan kopen.
India: In India is de traditie niet specifiek voor Kerstmis en kan deze bekend staan onder verschillende namen, zoals ‘Gift Exchange’ of ‘Gift Swap’. Het wordt vaak beoefend tijdens feestelijke gelegenheden, verjaardagen of andere speciale evenementen.
Filippijnen: In de Filippijnen hebben ze een soortgelijke traditie genaamd ‘Monito Monita’ of ‘Monita Monito’. Het is een activiteit voor het uitwisselen van geschenken die vaak wordt beoefend tijdens de kerstperiode tussen vrienden, familie en collega’s.
Het is belangrijk op te merken dat de praktijk van het anoniem uitwisselen van geschenken in deze landen niet beperkt is tot een specifieke term, en dat de gebruikte naam kan variëren op basis van lokale gebruiken en voorkeuren. Het onderliggende idee van het anoniem geven en ontvangen van geschenken is het allerbelangrijkste.

Geheime Kerstman in Oostenrijk
Zoals Wichteln, Secret Santa, Kris Kringle, Chris Kindle (Christkindl) of Engerl-Bengerl in delen van Oostenrijk

Geheime Kerstman in andere landen

Monito-Monita in de Filippijnen
Angelito in de Dominicaanse Republiek
Wichteln of Julklapp in Duitsland
Wichteln is wat een Wichtel, een wight, doet, een goede daad. In Polen
In België en Nederland wordt de traditie niet geassocieerd met Kerstmis maar met het feest van Sinterklaas, aan de vooravond van 5 december in Polen (Mikołajki) en Nederland en op 6 december in België.
In Oekraïne vindt het plaats op 19 december (Mykolay).
Amigo oculto (“verborgen vriend”) in delen van Brazilië.
In Israël wordt dit spel גמד וענק (“een dwerg en een reus”) genoemd en wordt het meestal tijdens Poeriem gespeeld.

3 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Door Chatwith