You can send automated birthday reminders using your WhatsApp API. View this video in Youtube.

Zeer coole sjablonen voor je verjaardagsherinneringen met WhatsApp

Eenvoudige herinnering:

“Hé [naam]! Even een vriendelijke herinnering dat je verjaardag eraan komt [aantal dagen]. Ik kan niet wachten om het met jou te vieren! 🎉”

Countdown-herinnering:

“🌟 Verjaardagswaarschuwing! 🌟 Nog maar [aantal dagen] tot je speciale dag, [Naam]! Maak je klaar voor een dag vol vreugde, gelach en veel verrassingen. 🥳”

Grappige herinnering:

“Pssst! Vergeet niet, [Naam], je wordt ouder! 🎂 Tijd om weer een jaar vol rimpels en wijsheid te omarmen. Bereid je voor op een fantastisch verjaardagsfeest!”

Warme herinnering:

“Beste [naam], je verjaardag staat voor de deur en ik wilde je eraan herinneren hoe speciaal je voor mij bent. Ik wens je een dag vol liefde, geluk en dierbare momenten. 🎈”

Opwindingsherinnering:

“Hallo, jarige superster! 🌟 Even een snelle herinnering dat je grote dag er bijna is! Maak je klaar om helderder dan ooit te schitteren en een onvergetelijk feest te vieren!”

Groepsviering Herinnering:

“Let op, iedereen! Laten we niet vergeten dat de verjaardag van [Naam] snel nadert. We plannen een verrassingsfeest, dus noteer het in uw agenda en maak er samen met ons een episch feest van! 🎉”

Doordachte herinnering:

“Hé [naam], nu je verjaardag nadert, wil ik even de tijd nemen om mijn dankbaarheid te uiten voor het feit dat je in mijn leven bent. Je aanwezigheid brengt zoveel vreugde en ik kijk ernaar uit om je speciale dag met jou te vieren. 🎂”

Vergeet niet dat u deze sjablonen altijd kunt personaliseren met specifieke details, inside-jokes of andere relevante informatie om uw herinnering zinvoller te maken.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Door Chatwith