WhatsApp-link in TikTok-galerij en voorbeelden

Je kunt meer verkopen en meer gebruikers bereiken met een link naar WhatsApp in je TikTok-video’s

Wat is TikTok?


TikTok is een gratis iOS- en Android-media-app voor het maken en delen van korte video’s. Met de applicatie kunnen gebruikers korte muziekvideo’s van 3-15 seconden en lange video’s van 30-60 seconden maken.

Ondanks dat het een van de jongste socialemediaplatforms is, heeft de applicatie waarmee gebruikers video’s van musicals, dans, lipsynchronisatie, comedy, acteren, enz. kunnen delen, al 1 miljard gebruikers bereikt in 150 landen.

TikTok Zakelijke Accounts verbonden met WhatsApp


TikTok biedt ook een Business Account-optie voor merken die hun creatieve kant willen ontketenen. De app definieert zichzelf als een volledig meeslepende en niet-oordelende wereld waarin elke stem zijn publiek vindt. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is, of wat u doet of verkoopt, het is een platform waar u in contact kunt komen met nieuwe generatie gebruikers en uw klantenportfolio kunt uitbreiden terwijl u uw naamsbekendheid vergroot.

Gebruik onze link naar WhatsApp om meer gebruikers te bereiken.

Meer voorbeelden van TikTok-video’s en WhatsApp Link


Meer voorbeelden van geweldige bedrijven die WhatsApp-link gebruiken in hun TikTok-video’s

Vastgoedvideo in Tiktok met Link naar WhatsApp

@rolandong.sgrealestate

Ride On Lentor Transformation @ Low Entry 2Bed Psf! Castle Green 2bed 947sf 1.1mil! Click Here To View >>> https://chatwith.io/s castlegreen2bedpurchase #castlegreen #yiochukang #district20 #lentor

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Yogaleraar in TikTok met link naar WhatsApp

WhatsApp op je TikTok Bio


Net als bijna alle andere sociale-medianetwerken hebben TikTok-gebruikers hun eigen bio-sectie op hun profiel waar ze een beschrijvend bericht toevoegen over wat ze doen, wie ze zijn, of een link naar hun andere online platforms. Als je een klassiek persoonlijk account gebruikt, laat TikTok je een tekst in je bio introduceren en je Instagram- en YouTube-profielen koppelen.

Als je een bedrijfseigenaar bent en je WhatsApp-link wilt toevoegen aan je TikTok-profiel zodat de gebruikers een snel en realtime gesprek met je kunnen beginnen, volg dan deze eenvoudige stappen hieronder en zorg dat je klaar bent!

1- Overschakelen naar zakelijk account


Om naast Instagram en Youtube links aan je TikTok-bio toe te voegen, moet je een zakelijk account gebruiken dat gratis is. Klik daarvoor op het pictogram met 3 stippen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Account beheren> Overschakelen naar Pro-account> Zakelijk> Kies uw categorie.

2- Maak je WhatsApp-link

Als je je WhatsApp wilt koppelen aan je TikTok-profiel, moet je eerst een WhatsApp-link krijgen. Ga naar onze gratis WhatsApp-tool voor het genereren van links, voer je telefoonnummer in met je landcode en kopieer de gegenereerde link.

In de onderstaande video laten we je zien hoe je je eigen WhatsApp-link kunt maken!

https://www.youtube.com/watch?v=SPdJxtMmAJU
Hoe u uw WhatsApp-link maakt!

3- Voeg uw WhatsApp-link toe aan TikTok Bio


Nadat je bent overgeschakeld naar een zakelijk account en je WhatsApp-link hebt gemaakt, kun je deze link aan je profiel toevoegen.

Het Business-account activeert nog twee linkgebieden in je bio: e-mail en website. In het websitegedeelte kunt u elke link toevoegen waarvan u denkt dat deze nuttiger is voor uw merk. Als u in dit geval liever directe communicatie met uw gebruikers tot stand brengt, moet u kiezen voor de WhatsApp-kanaallink.

Ga naar Profiel bewerken > Website en plak hier je eerder gegenereerde WhatsApp-link. Wanneer u uw wijzigingen opslaat en naar uw profiel gaat, ziet u uw WhatsApp-link in uw bio.

Elke dag vinden we nieuwe gebruikers die Chatwith.io gebruiken om hun goederen op WhatsApp te verkopen


Royalboutique uit Puerto Rico – TikTok Channel


https://www.tiktok.com/@_royalboutique_2

La cone de tu cone 🔌👑 📍San Juan .P.R. Envíos seguros


Hoe voeg je de link stap voor stap toe


https://www.youtube.com/watch?v=am6pLlK0xFI&t=8s


Dit artikel is beschikbaar in andere talen! 🌍

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!