WhatsApp Link i TikTok Galleri og eksempler

Du kan sælge mere og nå ud til flere brugere med et link til WhatsApp i dine TikTok-videoer

Hvad er TikTok?


TikTok er en gratis iOS- og Android-medieapp til oprettelse og deling af korte videoer. Applikationen giver brugerne mulighed for at lave korte musikvideoer på 3-15 sekunder og lange videoer på 30-60 sekunder.

På trods af at være en af ​​de yngste sociale medieplatforme, har applikationen, der lader brugerne dele videoer af musicals, dans, lip-sync, komedie, skuespil osv., allerede nået 1 milliard brugere i 150 lande.

TikTok Business-konti forbundet med WhatsApp


TikTok tilbyder også en Business Account-mulighed for mærker, der ønsker at frigøre deres kreative side. Appen definerer sig selv som en totalt fordybende og ikke-dømmende verden, hvor hver stemme finder sit publikum. Uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, eller hvad du laver eller sælger, er det en platform, hvor du kan komme i kontakt med nye generationers brugere og udvide din kundeportefølje, samtidig med at du øger dit varemærkeanerkendelse.

Brug vores link til WhatsApp for at nå ud til flere brugere.

Flere eksempler på TikTok-videoer og WhatsApp Link


Flere eksempler på fantastiske virksomheder, der bruger WhatsApp-link i deres TikTok-videoer

Ejendomsvideo i Tik Tok med link til WhatsApp

https://www.tiktok.com/embed/v2/7119074361037851906?lang=el&referrer=https%3A%2F%2Ftochat.be%2Fclick-to-chat%2Fda%2F2022%2F10%2F04%2Fsadan-tilfojer-du-whatsapp-link-til-din-tik%25cf%2584ok-bio%2F&embedFrom=oembed

Yogalærer i TikTok med link til WhatsApp

https://www.tiktok.com/embed/v2/7104050722928397573?lang=el&referrer=https%3A%2F%2Ftochat.be%2Fclick-to-chat%2Fda%2F2022%2F10%2F04%2Fsadan-tilfojer-du-whatsapp-link-til-din-tik%25cf%2584ok-bio%2F&embedFrom=oembed

WhatsApp på din TikTok Bio


Som næsten alle andre sociale medienetværk har TikTok-brugere deres egen biosektion på deres profil, hvor de tilføjer en beskrivende besked om, hvad de laver, hvem de er, eller linker til deres andre online platforme. Hvis du bruger en klassisk personlig konto, vil TikTok lade dig introducere en tekst i din bio og linke dine Instagram- og Youtube-profiler.

Hvis du er virksomhedsejer og ønsker at tilføje dit WhatsApp-link til din TikTok-profil, så brugerne kan starte en hurtig samtale i realtid med dig, skal du følge disse nemme trin nedenfor og få det gjort!

1- Skift til virksomhedskonto


For at kunne tilføje links udover Instagram og Youtube på din TikTok-bio, skal du bruge en virksomhedskonto, der er gratis. For det skal du klikke på ikonet med 3 prikker i øverste højre hjørne og derefter Administrer konto > Skift til Pro-konto > Virksomhed > Vælg din kategori.

2- Opret dit WhatsApp-link

Hvis du vil forbinde din WhatsApp til din TikTok-profil, skal du først få et WhatsApp-link. Gå til vores gratis WhatsApp-linkgeneratorværktøj, indfør dit telefonnummer med din landekode og kopier det genererede link.

I videoen nedenfor viser vi dig, hvordan du kan oprette dit helt eget WhatsApp-link! 👇

https://www.youtube.com/watch?v=SPdJxtMmAJU
Sådan opretter du dit WhatsApp-link!

3- Tilføj dit WhatsApp-link til TikTok Bio


Når du har skiftet til Business Account og oprettet dit WhatsApp Link, kan du tilføje dette link til din profil.

Business-kontoen aktiverer yderligere to linkområder i din bio: e-mail og hjemmeside. I webstedssektionen kan du tilføje ethvert link, som du mener ville være mere nyttigt for dit brand. I dette tilfælde, hvis du foretrækker at oprette direkte kommunikation med dine brugere, skal du vælge WhatsApp-kanallinket.

Gå til Rediger profil > Hjemmeside og indsæt her dit tidligere genererede WhatsApp-link. Når du gemmer dine ændringer og går til at se din profil, vil du se dit WhatsApp-link vist i din bio.

Hver dag finder vi nye brugere, der bruger Chatwith.io til at sælge deres varer i WhatsApp


Royalboutique fra Puerto Rico – TikTok Channel

https://www.tiktok.com/@_royalboutique_2

La cone de tu cone 🔌👑 📍San Juan .P.R. 📦Envíos seguros


Sådan tilføjer du linket trin for trin


Denne artikel er tilgængelig på andre sprog! 🌍

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!