Hvad er skrifttyper?

Skrifttyper er en sjov og anderledes måde, at gøre sine tekster eller beskeder mere levende på! Der er mange forskellige måder, at gøre sine tekster eller beskeder mere interessante på, og i denne artikel, vil vi dække nogle af dem! ✅

Hvis du vil sætte ekstra opmærksomhed på noget, fremhæve din pointe eller måske bare gøre din tekst mere spænende, så kan du f.eks. prøve at:

  • Gøre din tekst tyk ✏️
  • Gøre din tekst kursiv ✏️
  • Sæt en streg gennem din tekst ✏️
  • Ændre farven på din tekst ✏️
  • Og meget mere! ✏️

Skrifttyper i WhatsApp

Nu kan du tilføje skrifttyper til din standard besked, ved at bruge en WhatsApp Widget.

💡 Du kan også læse vores indhold på Tyrkisk, Polsk og selvfølgelig Engelsk fra nu af! 👇

🇬🇧 Engelsk

🇹🇷 Tyrkisk

🇵🇱 Polsk

WhatsApp skrive tips med skrifttyper

Vil du ændre bogstaver og skrifttyper i WhatsApp, uden at skulle benytte eksterne programmer, eller kopiere og indsætte tekst? Så kan du benytte dig af disse tricks…

Der er ingen grund til at have et seperat program, eller gå ind på en hjemmeside. Til dette er der et simpelt trick, til at ændre bogstaver eller skrifttyper i WhatsApp. Du kan opnå det hele fra den samme besked app, bare ved at udføre disse simple trin, som vi vil vise herunder. Vi kan skrive beskeder i fem forskellige typer, ved at bruge forskellige skrifttyper.

Af hvad vi kender til, har WhatsApp udgivet en serie af funktioner, de fleste af dem en smule gemt væk, som mange burgere ikke ved, hvordan man benytter sig af. Dette kunne være, at ændre bogstaver, uden at åbne eksterne programmer. Her har vi nogle trin til at løse det.

Skriv med tyk tekst i WhatsApp

En af dem er muligheden for at skrive med tyk tekst, som vi ofte benytter os af. Dette er en standard skrifttype og meget tilgængelig.

Nogle gange vil du måske gerne sætte mere fokus på et specielt emne, eller måske et specifikt ord. Denne mulighed kaldes også for “Bold”. Dette er en meget interessant mulighed, da den tillader dig at gøre noget til et højdepunkt, noget du måske føler er vigtigt, så læseren vil lægge mere mærke til det. For at aktivere den skal du indsætte en stjerne (*) inden og efter det ord eller den sætning, som du gerne vil markere med tyk skrift.

Hvis du vil skrive med fed tekst, så skriv en stjerne før og efter det, der skal stå med fed tekst.

Eksempel: *Hej* bliver lavet om til Hej.

Skriv med kursiv i WhatsApp

Denne muligheder gør, at du kan skrive noget i WhatsApp, som skiller sig lidt ud af alt andet, og er set mere tydeligt af læseren. for at aktivere denne funktion, skal du tilføje en understreg (_) før og efter det ord eller den sætning, som du gerne vil skrive med skråskrift.

For at skrive med kursiv, tilføj en understeg (_) inden og efter det, som skal stå med kursiv!

Eksempel: _Hej!_ bliver til Hej!

Italic tekst kan både vægge mere opmærksomhed omkring noget specifikt, eller bruges til at gøre noget til et højdepunkt i en tekst.

Tilføj Monospace til din tekst 😎

Dette er en mulighed, der mere bliver brugt for det æstetik, eller for mere fokus på en bestemt tekst. For at aktivere monospace, skal du indsætte (“`) inden og efter den tekst, som du gerne vil have i monospace.

For at gøre noget til monospace, skriv (“`) før og efter den tekst, du gerne vil ændre til monospace.

Indsæt gennemstreg til din tekst❌

Nogle gange vil du måske gerne lave en mere dramatisk effekt med din tekst. Dette kan du med en gennemstreg af teksten, for at indikere en rettelse eller noget der ikke er korrekt.

Dette er mest brugt i forbindelse med rettelser eller for at vise, at noget ikke er som det burde være. Dette kan du aktivere ved at skrive (~) før og efter den tekst eller det ord, som du gerne vil have til at være gennemsteget.

For at lave en gennemstregning, tilføj (~) før og efter det, som skal gennemstreges.

Eksempel: ~Hallo!~ bliver til Hallo!

Lad os antage at du gerne vil skrive til en, at Instagram er det beste sociale medie, fordi de har taget afstand fra Facebook. Her kan du med fordel indsætte (~) før og efter Facebook, så det kommer til at se sådan ud:

Kan man ændre farven på teksten i WhatsApp?

Selvfølgelig kan man det. Du kan f.eks. tilføje et link til din tekst, hvis du har en kunde, der gerne vil vide mere omkring dine produkter eller services, så kan du tilføje et til til din hjemmeside. Bare kopier din URL og indsæt den i din WhatsApp chat. Det bedste og nemmeste måde at gøre dette på, er ved at bruge WhatsApp business og bruge WhatsApp på din computer.

Skrift din WhatsApp skriftstørrelse

Er din standard skriftstørrelse træls? Så kan du tage det helt med ro, for dette kan altid ændres. Andre apps har begrænset skriftstørrelser, men WhatsApp tilbyder en naturlig indstilling, hvor man kan ændre størrelsen på sin tekst.

For at gøre dette, følg blot disse trin:

Trin 1: Åben WhatsApp på din enhed og tryk på de tre prikker i højre hjørne. vælg dernæst “indstillinger”

Trin 2 Gå til Chats og tryk på font size.

Vælg den størrelse du gerne vil bruge – Small, Medium eller large.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!