Hvis du allerede har lavet dit personlige WhatsApp link, men måske har fortrudt den besked du har tilføjet til linket, så fortvivl ikke, for du kan nemlig nemt redigere i dit WhatsApp link!

For at redigere i dit WhatsApp link, skal du blot gå tilbage til samme side, som du lavede dit WhatsApp link på! Hvis du endnu ikke har lavet dit WhatsApp link, så kan det gøres nemt og hurtigt på denne hjemmeside 👇

Chatwith.io 🚀

Vi har også en detaljeret guide til, hvordan du får lavet dit WhatsApp link 👉 Lav et WhatsApp link 🤓

Sådan redigerer du dit link!

Som sagt skal du først tilbage på hjemmesiden Chatwith.io, hvor du også lavede dit WhatsApp link i første omgang.

Startsiden ser sådan ud, hvis du besøger hjemmesiden første gang, eller følger linket i denne artikel. Måske bliver du automatisk logget ind på hjemmesiden, hvilket jo bare gør det nemmere, da du blot slipper for at logge ind.

For at komme til at redigere dit link, skal du altså først lige logge ind på siden. Det gør du ved at trykke på denne knap i højre hjørne af siden, hvorefter du blot logger ind med det telefonnummer, som du brugte til at lave dit link. Husk at inkluder din landekode!

Når du så er logget ind på siden, så skulle det gerne se nogenlunde sådan her ud 👇

Her kan du så begynde at redigere din profil. Du kan både ændre på dit navn, tilføje eller ændre din valgte kategori eller ændre teksten du først valgte til at følge med dit link!

Vil du skifte din valgte kategori?

For at skifte den kategori du valgte til dit WhatsApp link, skal du blot trykke på tekstboksen i højre hjørne, hvor der står “choose category”. Når du gør det, vil der komme en lang række af forskellige kategorier du kan vælge imellem, og så skal du blot vælge den kategori, som du gerne vil skifte til!

Vil du skifte teksten til dit link?

Da du først oprettede dit link, gav hjemmesiden dig en mulighed for at skrive en lille besked tilhørende til dit link. Det kan være du skrev en lille velkomst besked til folk der benytter sig af dit link, det kan også være du skrev noget mere personligt. Uanset hvad, så kan du hvertfald ændre denne tekst igen, hvis du ikke er helt tilfreds med den eller måske er kommet i tanke om noget bedre eller mere kreativt.

Blot for at give et eksempel, har jeg sat min tekst til at være “Hi, how can i help you”. Det er altså den tekst vi sigter efter at få redigeret, og pilen på billedet viser den knap, som gør det muligt.

Hvis man trykker på den blå knap, kommer man ind på denne side, hvor man kan ændre den tekst, som man gerne vil have skiftet.

Vi har nu ændret teksten, og hvis vi så trykker på send, så vil vi se, at teksten er blevet ændret, når vi kommer tilbage til startsiden!

Så simpelt er det altså at redigere i din profil på Chatwith.io! 👌

Tilføj så mange links du vil!

På Chatwith.io kan du lave og kontrollere lige så mange links, som du har brug for! På den måde kan du altså hele tiden gå tilbage til Chatwith.io, skrive dit nummer ind, tilføje en besked og på den måde oprette et nyt link.

Du kan f.eks. benytte denne mulighed til at holde styr på dine links ved, at oprette et link til forskellige landingssider og dermed være mere målrettet i din kommunikation! 🗣

Her kan du altså holde styr på alle dine links, på samme side. Tilføj f.eks. et link til en bestemt hjemmeside, det kunne være Instagram, Facebook, Twitter eller lignende. 🌎

Der er utallige muligheder ved at have et WhatsApp link, og sidder du inde med nogle spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig! 📱

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!