Tilføj et WhatsApp link til din TikTok profil

Hvad er TikTok?

TikTok er en gratis app til iOS og Android, hvor man kan lave, dele og se andres korte kreative videoer. Appen gør det muligt for brugerne at lave korte videoer med musik til af 3-15 sekunder og længere videoer af 30-60 sekunder.

tiktok videos

Selvom det er en af de yngste sociale medie platforme, så har appen allerede millioner af brugere. Faktisk så har appen allerede rundet 1 milliard brugere og er spredt ud over mere end 150 forskellige lande.

Appen byder på en lang række muligheder for personer, med et kreativt sind. Mange bruger appen til at finde sig selv danse, lip-sync, komedie og skuespil. Dette er blot nogle af de muligheder, som appen hyppigt bliver brugt til.

TikTok tilbyder også en business konto for kendte brands, som ønsker at folde deres kreative side ud.

Appen beskriver sig selv som en verden alle kan fordybe sig i, helt uden at blive dømt for det, og hvor enhver stemme kan finde sit publikum. Uanset størrelsen på din virksomhed, hvad i gør eller sælger, så er TikTok en platform, hvor i kan nå ud til en ny generation af online brugere og udvide jeres kunde portefølje, mens i samtidig øger kendskabet til jeres brand.

Benyt vores link til WhatsApp, som er en anden måde, hvorpå man kan nå ud til flere brugere.

Denne guide kan også læses på andre sprog: 🌍

Spansk 🇪🇸

Engelsk 🇬🇧

Græsk 🇬🇷

TikTok Bio

Ligesom på stort set alle andre sociale medie platforme, så har TikTok brugere også deres egen profil og deres egen bio sektion, hvor de kan tilføje en beskrivelse omkring, hvad deres profil handler om, eller måske indsætte et link og referere til deres profiler på andre sociale medier.

Hvis du har downloaded TikTok og benytter dig af en ganske normal personlig konto, så vil TikTok invitere dig til at introducere dig selv i din bio, og potentielt indsætte et link til din Instagram og Youtube profil.

tiktok personal acc bio

Hvis du ejer en virksomhed og gerne vil have dit WhatsApp link på din TikTok profil, så andre brugere på TikTok hurtigt og nemt kan igangsætte en samtale med dig, så får du her nogle simple trin som viser, hvordan du får det gjort!

1. Skift til en business konto

For at kunne tilføje links til medier udover Instagram og Youtube på din TikTok profil, skal du bruge en business konto, som forresten er gratis. For at få det, klik på de 3 knapper i højre hjørne og derefter Manage account –> switch to pro account –> business –> chose your category.

tiktok switch to pro

2. Lav dit WhatsApp link

Hvis du vil sætte dit WhatsApp link op med din Tiktok profil, skal du som det første selvfølgelig have et WhatsApp link. Dette kan du få på vores gratis WhatsApp link værktøj, skriv dit telefonnummer og husk din landekode og kopier derefter det link, som siden laver til dig.

I denne video kan du finde mere om, hvordan du laver dit WhatsApp link! 👇

Sådan laver du dit WhatsApp link!

3. Tilføj dit WhatsApp link til din TikTok bio

Så snart du har skiftet til en business konto og lavet til WhatsApp, kan du tilføje dette link til din profil.

Din TikTok business konto aktiverer to felter mere til link i din bio, en til din E-mail og din hjemmeside. I hjemmeside feltet kan du tilføje hvilket som helst link, som du synes vil være mere brugbart for dit brand.

Dermed kan du, hvis du hellere vil, skabe direkte kommunikation med dine følgere. Her bør du derfor benytte dig af WhatsApp link.

Gå til Edit profile –> website og her kan til indsætte dit førnævnte WhatsApp link. Når du gemmer dine ændringer og går ind på din egen profil vil du kunne se, at dit WhatsApp link nu er indsat på din profil.

Sådan overfører du dit link, trin for trin

Vil du have en mere visuel guide? Så kan du også se denne video, hvor vi forklarer og demonstrerer, hvordan du får dit WhatsApp link ind på din TikTok profil!

Vi er her for at hjælpe!

Hvis du sidder med yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil meget gerne hjælpe! Kontakt os også gerne over WhatsApp. 📲

5 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.