Hvis du i øjeblikket driver en virksomhed, eller går med en iværksætter i maven, og drømmer om at gøre det i fremtiden, så giver vi her nogle gode råd til, hvordan WhatsApp kan hjælpe dig, med at optimere visse punkter i din virksomhed.

Perfekt for små eller mellemstore virksomheder

WhatsApp business er et værktøj, der på mange måder, er perfekt designet til små virksomheder, mellemstore virksomheder eller selvstændige, da det kan hjælpe disse med deres daglige kundekontakt, service, marketing af nye produkter eller services eller salg.

Ganske enkelt gør dette værktøj det nemmere for virksomheder at kommunikere professionelt, simpelt og hurtigt til deres kunder. Grunden til at dette er bedre tilegnet små virksomheder og selvstændige er, som du sikkert allerede har regnet ud, at større virksomheder ofte har en enorm kundeportfølge, større kunder og derfor ofte også brug for mere avanceret værktøj til håndtering af deres kunder.

Personlig WhatsApp vs WhatsApp business

Hvis du allerede bruger WhatsApp personligt i din hverdag, så ved du allerede, at i din personlige WhatsApp har du dit navn, dit telefonnummer, muligvis en kort lille beskrivelse af dig selv og et profilbillede, hvilket mere eller mindre er det.

Med WhatsApp business kan du lave en virksomhedsprofil, hvilket ikke kun giver dig muligved for at bruge dit logo, men også f.eks. et kort over din virksomheds lokation, verificering af din profil, hvilken type virksomhed du driver, samt åbningstider, kontaktinformation i form af email adresse, telefonnummer eller link til din hjemmeside.

Kort sagt, så har alle dine kunder eller potentielle kunder alt den information de behøver om dig og din virksomhed, tilgængelig på WhatsApp, og han nemt og hurtigt komme i kontakt med dig, og du kan nemt og hurtigt svare på dine kunders henvendelser.

Adskil privatliv og business

Hvis du allerede har en WhatsApp profil til dit privatliv, er det vigtigt, når du skal oprette en profil til din virksomhed, at du forstår at holde disse to adskildt.

Når du downloader WhatsApp business appen, vil den bede dig om et telefonnummer. Her kan du skrive dit personlige telefonnummer, hvis du ikke allerede har WhatsApp til dit privatliv, men du vil gøre dig en stor tjeneste, ved at skrive telefonnummeret til din virksomhed, hvis du altså har et. På den måde holder du bedst dit privatliv og dit erhverv adskilt.

Når du skriver telefonnummeret på din virksomhed ind i appen, vil den automatisk overføre dine eksisterende kontakter over i appen, nemt, enkelt og hurtigt.

Opret et katalog

En af de helt fede features ved WhatsApp business, og muligvis også det der gør den helt store forskel mellem din private og din virksomheds profil, er muligheden for at oprette et katalog for dine produkter eller serviceydelser.

Når du opretter et katalog, starter du med at skrive navnet på dit produkt eller din ydelse, hvorefter du kan skrive prisen på ydelsen eller produktet, dette kan dog fravælges.

Derefter kan du give en kort beskrivelse af produktet eller ydelsen, hvad det er, hvordan man bruger det eller lignende. Det vil dog være fordelagtigt at holde det meget kort og simpelt.

Derefter kan du indsætte linket til produktet eller ydelsen, hvis du har mere information om dette på din hjemmeside, eller hvis du har en produktet tilgængeligt for kunden til at købe på din hjemmeside. Du kan også tilføje et billede af produktet eller ydelsen.

Du kan nu kopiere linket fra dit katalog, og sende det til dine kunder eller potentielle kunder over WhatsApp, så de kan læse mere, videresende eller måske endda træffe en købsbeslutning på dine sendte produkter eller ydelser.

Dette er kun begyndelsen. Der er utroligt mange gode fordele for dig og din virksomhed, ved at bruge WhatsApp business, og jo bedre du lærer appen at kende, jo mere vil du være i stand til at få ud af den.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!